Vistas de página en total

miércoles, 13 de mayo de 2015

Sandra del Toro
13 de Maig de 2015

L´altre dia , vaig llegir una notícia bastant interesant al Twitter relacionada amb la violència de gènere .
Tracta que en Dharavi , un barri que s ´encontra en Mumbai (India) ; les dones patixen malstractaments a diari , ja que en aquest lloc , la població femenina està generalment excluida de la societat. Com a conseqüència d ´això , una companyia anomenada Sneha ,ha impulsat una aplicació anomenada EYE WACHT , que permet a les dones maltractades denunciar mitjançant pel móvil els abusos que patixen , e inclús enviar imatges de les practiques de violència de gènere a la policia. A més a més , també poden enviar audios i videos , per a documentar el seu tracte violent . Actualment 345 dones d´aquest barri ja l ´utilitzen ; no obstant això , és un xifra petita , tenint en compte la quantitat de dones que viuen en aquell lloc. Aquesta aplicació , rep el suport i l ´aportació econòmica de la ONU , ja que en aquest país les tases de dones maltractades són molt altes .
Ací teniu el enllaç  de la noticia :http://www.tecnoxplora.com/apps/eyewatch-app-que-lucha-violencia-genero-barrio-india_2015050500089.html
Baix el meu punt de vista , m ´agrada la idea que hagen creat aquesta aplicació , tenint en compte que aquest món cada vegada està més desenvolupat  , i a més  on el mòvil ens fa la vida un poc més fàcil amb totes aquestes innovacions . També m ´agradaria que aquesta aplicació s´utilitzara més i obtinguera uns resultats fantàstics .   

No hay comentarios:

Publicar un comentario