Vistas de página en total

sábado, 25 de abril de 2015

ALICIA HERRERO BOSCH 25/04/15

L'altre dia estava mirant la tele i vaig vore el nou anunci sobre la violència de génere .
Tracta de dues amigues adolescents que vaig a eixir de festa i una reb un missatge del seu novi on es pot veure la mostra de control cap a la seua novia. És a dir el típic missatge controlador , al llegir-lo la seua amiga li dui que no el faxa cas i que deixe el movil i faxa aixó que ella  vuiga .
La veritat esque m'agra molt aquest video ja que plasma molt bé el que sol passar als adolescents ; moltes voltes tenen un novio encara que no el vuiguen de veritat, no més per a eixir . Aleshores el que passa es que no coneixen a eixa persona massa, i quan la van coneguent passen coses com que vuiguen controlar tot d 'altra persona a voltes lis diuen com no han de vestir (perque no lis agrada  eixa forma), o amb qui va eixir  (per celosia), o lis parla sense massa respecte. Moltes voltes la persona que ho sofreix no s'adona que esta sofrint violència d'génere ,pensa que aixó és algo normal perquè sempre se hu fan o perquè desconeixen com son els signes d'una violencia de gènere ,o  perquè  tenen una idea equívoca de la seua parella perquè estàn massa enamorats i no pensen que la seua persona és un/una maltractad@r  o simplement s'adonen però no volen deixar a eixa persona perquè no poden estar soles.
Així que em d'informar a tots de la violència d'gènere per a informar de lo important que és ;així mai sofrint-la o poder indetificar-la ... I donar als maltractad@rs el seu càstig per aquest delicte . El món s'ha d'enterar de lo important que és parar aquest delicte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario