Vistas de página en total

jueves, 28 de mayo de 2015

ROCIO  LECHUGA                                                                                   28 MAIG
https://www.youtube.com/watch?v=QWDoIJCLu1w
Vais a flipar con aquest video que he trobat sobre una xiqueta de la nostra edad que va sufrir violencia de genere fins la mort. Es horrible tenim que tener molt en conta que le pot ocorrer a qualsevol hi ha que frner-ho.

2 comentarios:

  1. 28.MAIG.2015
    CAYE CELDA

    La veritat que aquest video m´ha deixat molt flipada. I m'agradaria afegir que estic totalment d'acord amb Rocio, a mi també em pareix increible que s'arribe a aquesta situació tan grau com és la mort.
    Ojalà aquest àmbit canvie algún dia, perquè és, realment, una pasada que no s'hauria de permitir de ninguna manera.
    Hauriem de ser un poquet més realistes la vertitat, més conscients i que tot el mon sapiga el que ocorre al voltant del món diariament.

    ResponderEliminar
  2. 30 MAIG 2015
    SARA VALLEJO MENGOD
    Acabe de vore el vídeo que ha penxat Rocío al blog i m'he quedat a quadres. Coincidisc amb el que pensen ella i Caye. Crec que açò no està bé. Que una persona no té dret a sentir-se superior com per a insultar-la, controlar-la, espentar-la, i inclús matar-la. Això té que terminar.
    Estic segura que aquesta xica, anomenada Nadia que va ser matada pel seu novio quan tan sols tenia 16 anys, ho va passar molt mal vegent que la persona de la que pensava que estava enamorada la maltractava i que la seua familia i els pocs amics que li quedaven no la comprendieran. És indignant...

    ResponderEliminar