Vistas de página en total

sábado, 16 de mayo de 2015

17/05/2017 ALICIA HERRERO BOSCH

Check out @generoenaccion's Tweet: https://twitter.com/generoenaccion/status/599493172717297664?s=09
Estava mirant el twitter per a ficar una notícia sobre la violència de gènere I he trobat aquesta; la veritat esque està ben feta ja que expressa realment el que és .
A més volia compartir-la amb vosaltres I poder publicarla així tot es podrien assabentar.
Doncs com he dit és una imatge que parla de violència gènere en el cercle hi ha cada aspecte que toca aquesta violència de gènere és a dir cada maltracte que fa com per una banda : la humillació , la ofensa , violéncia etc.
Molta gent deixa passar cosses a les seues parelles com una petita ofensa o per exemple que hu haga de cuidar al altre com podria ser que u haguera de llavar la cassa I mantindre a la seua parella...
Aquestes cosses molt a sovint hi ha gent que ho deixa passar perquè lis molesta però pensen que simplement és cossa petita és a dir de poca importància com si alló que lis molesta siga una tonteria I per aixó la deixen passar.
Però perquè , perquè  no coneixen els aspectes de la violència de gènere lo greu que és I no saben que tant sols que siga una ofensa ja siga un simple comentari és violència de gènere I si no trenques amb eixa persona ; aquesta no cambiarà cada volta empitjorarà
I el que era un comentari és tornarà es algo molt pitjor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario